3D print

Fremtiden inden for print er her allerede. 3D print er nemlig en del af den nyeste teknologiske udvikling – og med god grund. 3D print giver dig mulighed for at lave diverse modeller af forskellige typer af materialer, og det er kun fantasien, der sætter grænser for de færdige produkter. Hos LJ Maskinteknik sørger vi for at være en del af den rivende udvikling inden for vores felt, og her er 3D print ingen undtagelse.

 

Få 3D print hos LJ Maksinteknik

3D print er en additiv produktionsmetode. Det betyder, at produktionen sker ved at addere eller lægge til. Printeren printer et lag ad gangen, hvorefter et nyt lag lægges ovenpå. Teknologien fungerer altså ved at lægge lag på lag, indtil det endelige produkt er lavet. Produktet designes i et software-program, og derefter kan modellen sendes til print. Mulighederne for design er mange, og du kan derfor både designe reservedele eller helt nye produkter.

3D printere kan printe i mange forskellige typer af materiale. Det fungerer lidt som de almindelige printere, men i stedet for at printe blæk ud på dokumenter, printer 3D printeren modeller i plastik, resin (epoxy), metal eller gips. Selvom 3d printere traditionelt er anvendt til plast, så har den hurtigt udviklende teknologi altså banet vejen for endnu flere materialer.

 

Hvorfor vælge 3D print hos LJ Maskinteknik?

Ved alle modeller i 3D print er der en række fordele. Først og fremmest er der ikke langt fra idé til handling. Det er muligt at printe en prototype af det ønskede produkt og se, om det lever op til dine ønsker og behov. Samtidigt gør 3D print det billigt at producere specialtilpassede løsninger. Det er nemt at fremstille et specialtilpasset emne, fordi der ikke er brug for specielle støbeforme eller andre traditionelle løsninger. Sidst er der meget lidt spild af materiale, særligt når der sammenlignes med traditionelle produktionsmetoder. Bæredygtighed prioriteres derved. Hos LJ Maskinteknik opnår du alle disse fordele og mere til.

 

Kontakt os og få del i 3D printerens fantastiske egenskaber

Har 3D print fanget din interesse, og er du blevet nysgerrig på mulighederne inden for teknologien? Så ring til os i dag på : (+45) 75 55 44 69 eller send os en e-mail på lj@ljmaskinteknik.dk og hør mere om, hvilke emner du kan få printet hos os.