Konstruktion og rådgivning

Hos LJ Maskinteknik A/S kan vi tilbyde dig forskellige løsninger inden for konstruktion og rådgivning – hver for sig eller som samlet projekt. Med vores optimale produktionsfaciliteter samt vores kompetente og engagerede medarbejdere tager vi os gerne af hele dit projekt, uanset omfang og kompleksitet. Vi holder os løbende opdateret inden for branchen, så vores processer altid er optimeret til at levere de bedste produkter til dig og din virksomhed.
Hvis du er interesseret i at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: (+45) 75 55 44 69 eller på mail: lj@ljmaskinteknik.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vi tilbyder bl.a. konstruktion af:

  • Emner efter funktion
  • Dokumentation

Gennem vores eget kvalitetssystem sikrer vi at kvaliteten styres hensigtsmæssigt og at vi indfrier vores mål samt vores kunders forventninger. Kvalitet til tiden er vores motto.

Læs mere om vores produkter her.

 

Rådgivning

Hos LJ-Maskinteknik A/S har vi et dedikeret team der altid gør en ekstra indsats for at give vores kunder en god oplevelse. Hos os er dialog og sparring i højsædet, så du er sikret kundetilpassede aftaler, hvor vi altid leverer løsninger i højeste kvalitet og altid til tiden.

 

Inden for rådgivningsområdet kan vi vejlede dig omkring:

  • Emneudformning for funktionsoptimering
  • Emneudformning for fremstillingsoptimering
  • Materialevalg

Vores materialetyper spænder over diverse stål og værktøjsstål, rustfrit stål, aluminium osv. Skal du bruge produkter i plastmaterialer, kan vi også være behjælpelige med dette.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, kan du kontakte os på telefon 75 55 44 69 eller mail lj@ljmaskinteknik.dk.

 

Filtyper

Vi modtager gerne både 2D og 3D filmateriale. I tilbudsfasen er det dog i de fleste tilfælde nok med en målsat .pdf-fil med toleranceangivelser.

Med det rigtige filmateriale kan du spare penge. Vores produktion er optimeret til at anvende tegningsfiler direkte fra dig. 2D- og 3D-filer kan udgøre en del af programmeringsprocessen i vores produktion og spare programmeringstid for vores operatører.

Vi anvender filtyperne: .dwg, .dxf og .stp-filer. For at filerne kan anvendes direkte i produktionen skal de være tegnet i skala 1:1, tegnet på det reelle mål og helst midt i toleranceområdet. I tilfælde hvor dine 2D- eller 3D-filer ikke er målsatte, skal vi også have en målsat .pdf, .dwg eller .dxf-fil med toleranceangivelser.

Skulle du være i tvivl om noget, besvarer vi med glæde dine spørgsmål.