Gevindskæring manuelt

LJ Maskinteknik A/S tilbyder også manuel gevindskæring. Vi har det helt rigtige værktøj til at skære gevind, og derfor modtager vi både store og små opgaver. Vores kompetente medarbejdere går til opgaven med snilde og præcision.

 

Gevindskæring af høj kvalitet

Hos LJ Maskinteknik har vi mange års erfaring med at skære gevind. Vi har udelukkende kompetente og dygtige medarbejdere. Vi leverer altid et flot resultat, der lever op til kundens ønsker og behov. Gevindskæring er ingen undtagelse. Vi har gevindværktøj, der sikrer kvaliteten. Vores medarbejdere kan let og effektivt fremstille det ønskede emne. Vi skærer i mange materialer som for eksempel stål, rustfrit stål og aluminium.

 

LJ Maskinteknik er den ideelle samarbejdspartner

Et samarbejde med LJ Maskinteknik sikrer dig en erfaren partner med stor viden på området. Gevindskæring er blot et af de områder, hvor du som kunde kan være sikker på et tilfredstillende resultat. Udover at være kvalitetsbevidste hos LJ Maskinteknik, er vi også bevidste om god kundeservice. For os betyder det, at vi vægter dialog og sparring højt. På den måde er vi sikre på, at vi leverer lige netop det produkt, som du står og mangler, og du som kunde er altid sikker på, hvor langt vi er i processen. God kundeservice betyder også, at vi altid leverer til en konkurrencedygtig pris. Og vi leverer altid til den aftalte tid. Det er alt sammen det, der gør, at vi hos LJ Maskinteknik er stolte over, at vores kunder vender tilbage med nye opgaver og stor tilfredshed.

 

Kontakt os gerne

Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med gevindskæring. Vi står klar med råd samt vejledning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.