Drejning manuelt

Hos LJ Maskinteknik har vi dygtige fagfolk, der står klar til at bearbejde dit emne på en drejebænk.

 

Hvorfor vælge manuel drejning?

Ved manuel drejning foregår arbejdet simpelt og hurtigt, hvis der er tale om enkle og simple opgaver. Det betyder, at det er vores kompetente medarbejdere, der står for selve drejningen på drejebænken uden styring. Modsat er det ved CNC, da drejningen her ikke er ved hjælp af manuel bearbejdning men derimod computerstyret. Når man skal vælge mellem CNC og manuel drejning, er det særligt relevant at overveje hvor mange emner, der skal fremstilles. Både i forhold til tid og penge. Det handler altså om at overveje, om der er behov for få emner eller en serieproduktion.

 

Vi tilbyder erfaring og rådgivning

Hos LJ Maskinteknik får du en kompetent samarbejdspartner, der har mange års erfaring på området. Det betyder for det første, at vi altid leverer et produkt af høj kvalitet og til aftalt tid og pris. Det betyder for det andet, at vi er en oplagt sparringspartner, når du har brug for råd og vejledning. Det gælder både i forhold til dit udformningen af dit projekt, men det gælder også i forhold til valget af teknik og maskine. Hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvorvidt du bør gøre brug af manuel eller CNC drejning, så står vi klar til at hjælpe.

 

Ingen opgaver er for store eller små

Hos LJ Maskinteknik har vi mod på at varetage både store og små opgaver. Vi foretager drejningen i næsten alle materialer:

  • Rustfrit stål
  • Stål
  • Plast
  • Aluminium

Har du brug for at få drejet et emne? Så kontakt os for at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.