Boring manuelt

Hos LJ Maskinteknik tilbyder vi også manuel boring. Vi råder over mange maskiner og værktøjer, og derfor er der ikke en opgave, der er for stor eller lille til os. Vi har mange års erfaring med at bore i alle slags materialer.

 

Kvalitet og præcision hos LJ Maskinteknik

Hos LJ Maskinteknik kan vi garantere et flot resultat. Vores kompetente og dygtige fagpersonale borer med præcision og nøjagtighed. Vi borer i mange materialer og løser alle slags opgaver. Vi har stor erfaring med materialer som:

  • Metal
  • Rustfrit stål
  • Stål
  • Aluminium

Men står du med endnu et materiale til boring, så klarer vi også det. 

 

En samarbejdspartner, der er til at stole på

Når du indgår et samarbejde med LJ Maskinteknik, får du en erfaren samarbejdspartner med mange års know how. Derfor kan du trygt overlade dit projekt i vores hænder og vide, at du får et tilfredsstillende resultat af høj kvalitet. Desuden har vi det som nogle af vores kerneværdier, at vi hos LJ Maskinteknik altid leverer til den aftalte tid og pris. Det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole på os. Den tillid er blandt andet baseret på, at vi overholder vores aftaler. Samtidig er tilliden afhængig af gensidig dialog mellem os og vores kunder. Derfor opdaterer vi løbende vores kunder om processen, så kunden altid ved, hvordan arbejdet skrider fremad. Gennem dialogen er vi også sikre på, at vi bedst muligt når i mål med det ønskede resultat. Vores arbejde med boring er ingen undtagelse. Du kan med ro i sindet overlade din opgave med boring til os.

 

Kontakt os for at starte dit projekt i dag

Hos LJ Maskinteknik sidder vores dygtige fagfolk klar til at modtage enhver opgave med boring. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at modtage dit opkald eller din mail og give råd samt vejledning. Du kan fange os på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.