Vi hjælper også med

Foruden vores kernekompetencer hjælper vi hos LJ Maskinteknik A/S også med:

  • Overfladebehandling 
  • Hærdning
  • Montage 
  • Lageraftaler med aftræk 
  • Levering med egen bil 

 

Overfladebehandling

Vores overfladebehandlinger dækker over elgalvanisering, varmgalvanisering, maling, fornikling, Ytox behandling og mange andre typer. Uanset om du ønsker en overfladebehandling af æstetiske grunde, for at beskytte mod korrosion eller for at ændre overfladens egenskaber, så kan vi hos LJ Maskinteknik tilbyde den rette løsning til dig eller din virksomhed. Fælles for vores løsninger er, at vi går op i præcision og finish. Hos os får du et holdbart og pænt resultat. 

 

Hærdning 

Inden for hærdning er vi også den rette virksomhed at gå til. Vi håndterer blandt andet gennemhærdning, nitrering, skalhærdning og flammehærdning. Du får et stabilt, hårdt og modstandsdygtigt produkt. Hos LJ Maskinteknik sætter vi kvalitet og omhu i højsæde, og derfor er vi sikre på, at dine forventninger til slutproduktet bliver indfriet.

 

Andre fordele ved at vælge LJ Maskinteknik A/S

Udover overfladebehandling og hærdning tilbyder vi også services inden for montage, lager aftaler med aftræk og levering med egen bil. Hos os er kvalitet og pris ikke modsætninger. Vores ekspertise og knowhow sikrer, at vi klarer opgaver effektivt og hurtigt – uden det påvirker kvaliteten af slutproduktet. I sidste ende sparer det dig og din virksomhed for mange penge. Hos os får du en samarbejdspartner, der gør dine køb til gode investeringer. 

 

Vores kerneværdier

Vores kerneværdier er kvalitet, leveringssikkerhed samt kundekontakt og rådgivning. Det betyder, at du med os som samarbejdspartner er sikker på at få produkter af højeste kvalitet til den aftalte tid. Derfor tilbyder vi leveringssikkerhed, når du indgår et samarbejde med os. Så er du sikker på, at produkterne lever op til dine ønsker og kommer til aftalt tid. Vi tilbyder desuden sparring og rådgivning for at sikre kundetilpassede løsninger. Vi ved, at vi ikke er noget uden vores kunder, og derfor er kundekontakten ekstrem vigtig for os. 

 

Kontakt os i dag for mere information 

Hvis du eller din virksomhed ønsker at høre mere om vores alsidige løsninger, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. (+45) 75 55 44 69 eller e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.