Automatisering hos LJ Maskinteknik A/S

Hos LJ Maskinteknik A/S er automatisering en integreret del af vores tankegang. Ved automatisering får man mulighed for at monotone opgaver kan løses med et mindre forbrug af dyre operatør timer, og en operatør bliver i stand til at betjene flere maskiner samtidigt. Derved sikrer vi en effektiv produktion.

Fordelene ved automatiserede processer

Vores robot system er fra Automation Modules. Det er et fleksibelt og prisvenligt robotsystem, der er hurtigt at omstille. På denne måde bliver det muligt at automatisere både store og mindre serier. Med en automatiseret proces forbedres effektiviteten pr mandetime. Automatiseringen anvendes ofte til ensformige opgaver, mens komplekse opgaver varetages af vores industriteknikkere. Industriteknikkerne får mere tid til at fordybe sig i de mere krævende opgaver, og derfor frigiver teknologien ressourcer og giver os en bedre udnyttelse af vores medarbejders kvalifikationer.

Med vores egenudviklede brugerflade kan vi opnå en meget høj udnyttelsesgrad, da systemet på få minutter nemt kan programmeres og udnyttes ved endog meget små serier. Vores modulære løsning flyttes let fra en maskine til en anden og fikseres præcist ved hjælp af et nulpunkt-system. På den måde bruges systemet der, hvor behovet er, og vi behøver kun én løsning.

Ladetavle

En hultavle gør det nemt at lade de fleste typer af råemner. Stifterne placeres nemt i hultavlen og sikrer hurtig omstilling fra en serie til en anden. Palletizer RP softwaren nedbringer programmeringstiden. Palletizer RP gør det nemt for os at gøre robotten klar til nye opgaver. Når oplysninger omkring emnet er indtastet, giver softwaren os forslag til, hvordan tavlen sættes op. Der skal kun bruges få indtastninger og et tryk på startknappen for, at robotten er oppe at køre.

Sliske

Til ladning af lange aksler bruger vi en justerbar sliske.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere omkring vores brug af robotløsninger, er du velkommen til at kontakte Lars Jørgensen på lj@ljmaskinteknik.dk eller tlf. +45 61 62 09 91.