Automation

Automation Modules tilbyder dig et fleksibelt og prisbilligt robotsystem der er hurtigt at omstille og derved gør det muligt at automatisere små serier. Ved at automatisere de ensformige opgaver får dit personale mere tid til de krævende opgaver, og giver dig en bedre udnyttelse af dine medarbejderes kvalifikationer.

Med et robotsystem fra Automation Modules kan du opnå en meget høj udnyttelsesgrad da systemet på få minutter nemt flyttes fra en maskine til en anden og fikseres præcist ved hjælp af vores nulpunkt-system.
På den måde bruges systemet der hvor behovet er, og du skal kun have én løsning.

Vores robot-system kalder vi Modular. Navnet er udsprunget af hele tanken bag systemet. Modular-serien er moduler der nemt kan sammensættes, tilpasses og udbygges efter behov. Det giver os muligheden for at tilbyde dig et special tilpasset robot-system til en standard pris.

Lade tavle

Hultavle gør det nemt at lade de fleste typer råemner. Stifterne placeres nemt i hultavlen og sikrer hurtig omstilling fra en serie til en anden.
Hultavlen tilbydes med vores Palletizer RP software som nedbringer programmeringstiden. Palletizer RP gør det nemt for dig at gøre robotten klar til nye opgaver. Når oplysninger omkring emnet er indtastet giver palletizer softwaren dig forslag til hvordan tavlen sættes op. Der skal kun bruges få indtastninger og et tryk på startknappen, for at robotten er oppe og køre. Se videoen nedenfor

Tilføj moduler

Gevindrælingerne rundt om grundmodulet gør det nemt selv at bestemme placeringen af robotsøjlen. Gevindrælingerne gør det muligt at tilføje andre moduler som eksempelvis en slibemaskine.

Sikkerhed

I de tilfælde hvor der kræves ekstra sikkerhed, har vi naturligvis et scannermodul der sikrer området omkring robot systemet mod indtrængen.

Gribeudstyr

Ud over vores standard program af gribeudstyr, tilbyder vi naturligvis også specialløsninger.

Sliske

Til ladning af lange aksler er vores justerbar sliske ideel.
Fastgør slisken på lade tavlen og indstil den til emnet, og den er klar til brug.

Kontakt

Ønsker du at vide mere omkring robotløsninger fra Automation Modules, så kontakt Lars Jørgensen på lj@ljmaskinteknik.dk eller tlf. +45 61 62 09 91.