Semiautomatisk afkortning

Hos LJ Maskinteknik A/S råder vi over maskiner til afkortning af metal og plast. Vores maskiner til semiautomatisk afkortning udfører arbejdet præcist ved hjælp af digital udmåling. Det er uanset, om vi har behov for at afkort stålprofiler, aluminiumskinner eller noget helt tredje. Vi har det nyeste og bedste udstyr hos os.

 

LJ Maskinteknik A/S klarer alle opgaver med afkortning

Hos LJ Maskinteknik har vi en opdateret maskinpark med den nyeste teknologi. Derfor leverer vi altid effektive løsninger til vores kunder. Vi råder over både automatisk afkortning og semiautomatisk afkortning. Du får den manuelle ekspertise fra vores fagpersonale, men du får samtidigt teknologiens effektivitet og hurtighed. Resultatet er afkortning på præcise mål. Vi afkorter og skærer i stort set alle materialer lige fra Bronze, aluminium og stål. Har du et metal, der skal bearbejdes, er vi sikre på, at vi kan løse opgaven.

 

Hvorfor vælge LJ Maskinteknik A/S?

Hos LJ Maskinteknik A/S er du sikret en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for branchen. Det betyder, at vi tilbyder ekspertise og knowhow. Vi har derfor indblik i alle former for maskiner og værktøjer og er altid opdaterede på de nyeste tendenser i faget. Det er din garanti for at få et godt produkt. Vi går op i detaljen, og derfor er alle vores medarbejdere præcise og omhyggelige i deres arbejde. Samtidig leverer vi altid til tiden. Når først vi indgår en aftale med dig som kunde, kan du være sikker på, at vi overholder vores del af aftalen. Det indebærer også en konkurrence-dygtig pris. Et samarbejde med os er derfor lig med kvalitet leveret til tiden.

 

Kontakt os i dag hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig

LJ Maskinteknik A/S står klar til at modtage dit opkald eller din mail. Vi tilbyder en uforpligtende samtale, hvor du kan høre meget mere om, hvad vi kan tilbyde. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at rådgive dig og få dig i mål med dit projekt. Du kan fange os på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.