Leveringssikkerhed

Hos LJ Maskinteknik A/S tilbyder vi blandt andet spåntagende bearbejdning, som drejning og fræsning. Vi leverer til en lang række erhvervskunder, hvor vi især lægger vægt på langvarige relationer. Vi har et stort hold af kompetente medarbejdere, der har en bred erfaring. Derfor kan vi påtage os meget komplekse opgaver. Vores faglige viden samt mange års erfaring har gjort os til eksperter på området, hvor vi især har fokus på kvalitet, leveringssikkerhed samt gode kunderelationer.

 

Kvalitetsprodukter til aftalt tid og pris

Målsætningen for enhver virksomhed er at have så høj en leveringssikkerhed som muligt. Det betyder, at vores topprioritet er levering af de rette varer, på sted og tid. Vi forsøger konstant at foretage en effektivisering af vores vareekspedition og leveringer, der skal sikre at du får det ønskede produkt til tiden. Det er derfor yderst vigtigt for os, at du som kunde altid er tilfreds med vores arbejde, og vores leverance af bearbejdede dele til den aftalte tid og pris – en aftale er en aftale. Vi bestræber os på pålidelighed og rådgivning gennem hele processen. Vores maskinfabrik tilbyder blandt andet CNC-drejning og CNC-fræsning. Bearbejdnings metoder som effektivt producerer komplekse og ensartede dele med en lav fejlkvotient. Vi har samtidig konventionel bearbejdning, denne bruges primært til oplæring af vores elever. LJ Maskintekniks kvalitetssystem skal sikre optimal sikkerhed og kvalitet af de leverede dele. Visionen er at indfri vores mål samt kundernes forventninger.

 

Den afgørende leveringssikkerhed

Først og fremmest er leveringssikkerheden afgørende, hvor loyalitet har en særlig betydning hos os. Vi har en bred erfaring som samarbejdspartner for mange danske virksomheder. Vores kompetente og dedikerede medarbejdere yder altid en ekstra indsats for at indfri dine ønsker. Vores vigtigste forretningsområde er underleverandørsarbejde inden for spåntagende bearbejdning i materialerne stål og metal. Vi hjælper gerne med rådgivning i fremstillingsoptimering og konstruktion af emner til specialmaskiner. Vi kan tage os af hele dit projekt og hjælper gerne med logistikken. Vi leverer kundetilpassede elementer til både større og mindre virksomheder, og størrelsen på ordren er ikke afgørende. Vi giver individuelle tilbud tilpasset dine behov og ønsker. Her giver vi naturligvis fuld leveringssikkerhed, når der indgås aftaler med os. På den måde kan I altid stole på, at service og produkterne lever op til jeres forventninger og krav.

 

Kontakt os i dag

Vi rådgiver dig gennem hele processen og kommer gerne med idéer til din optimale løsning. Vores dygtige og kompetente medarbejdere sætter en ære i at udføre opgaven for dig med fokus på dine kravspecifikationer og ønsker til leveringstidspunktet. Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med fremtidige opgaver? Så tøv ikke, du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på Tlf. 75554469 eller via e-mail lj@ljmaskinteknik.dk