CNC fræsning

CNC fræsning er en af kernekompetencerne hos LJ Maskinteknik. Vi har gennem flere års knowhow og ekspertise specialiseret os i CNC fræsning. Vi fræser emner i mange typer af metaller og plast.

 

Vores maskiner

Hos LJ Maskinteknik råder vi over en moderne maskinpark med CNC maskiner af højeste kvalitet. Vi tilbyder spåntagende bearbejdning på 5 aksede Haas CNC fræsemaskiner. Emnet kan roteres i alle akser, og alle dele af emnet, huller osv. bliver dermed mere nøjagtigt i forhold til hinanden, fordi det er lagt ud i en arbejdsgang. Maskinen er oplagt, når du eller din virksomhed har behov for at lave mange ensartede komplekse dele til dit projekt. Vi råder også over Mazak  CNC fræsemaskiner med 4 akser. Vi programmerer i Mastercam efter dine stepfiler. Læs mere om maskinerne i vores maskinliste.

 

En professionel samarbejdspartner

Hos LJ Maskinteknik er du og din virksomhed sikker på at få en samarbejdspartner med stor erfaring inden for CNC fræsning. Vi har i mange år beskæftiget os med CNC og har dygtiggjort os inden for dette. Vi er specialister på området og klarer de fleste opgaver inden for alle brancher. Vi har forstand på bearbejdning, materialevalg, valg af værktøj og meget mere. Alt sammen er noget, der skal sikre kvaliteten af det færdige emne.

 

Kontakt os for at høre mere om CNC fræsning

Hos os ved vi, at kunderne er det vigtigste for enhver virksomhed. Derfor er det dig og din virksomheds behov og ønsker, der er udgangspunktet for vores arbejde og produktion. Vi sparrer med vores kunder for at være sikre på at fremstille det ønskede produkt af bedste kvalitet.

Har du spørgsmål til vores produktionsmaskiner og vil vide mere om, hvad vi kan fremstille? Så står vi klar til at besvare alle spørgsmål. Vi er ligeledes klar med sparring, rådgivning og vejledning til ethvert projekt. Kontakt os gerne i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og fortælle mere om vores ydelser.