Profil

Om vores maskinfabrik ved Kolding, Vejle & Horsens

Historien om vores maskinfabrik

LJ Maskinteknik A/S startede ud som en lille garagevirksomhed, stiftet af Lars Jørgensen i 1990 I dag er vi en maskinfabrik med 1000 m2 produktionsareal i V. Nebel i nærheden af Kolding, Vejle og Horsens, og vi har omkring 20 engagerede ansatte med et stærkt bånd til hinanden og et godt fællesskab.

Vi har været en loyal samarbejdspartner for mange danske virksomheder, og vores dygtige og dedikerede medarbejdere yder gerne en ekstra indsats for dig. Hos os er du sikret kvalitet til tiden.

 

Lad os stå for dit projekt

Vores vigtigste forretningsområde er underleverandørarbejde inden for spåntagende bearbejdning i materialerne stål og metal.

Vi tilbyder rådgivning såvel som konstruktion, lige fra fremstillingsoptimering og konstruktion af emner til special maskiner. Vi kan derfor tage os af hele dit projekt og står også gerne for logistikken.

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dig her.

 

Kundetilpassede aftaler

Vi leverer til både større og mindre virksomheder og indgår kundetilpassede lager aftaler, så dermed er din levering sikret i travle perioder. Vi tager imod både store og små ordrer og giver individuelle tilbud, afhængig af ordrens størrelse og indhold.

Vil du have et tilbud på netop din opgave, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 75 55 44 69 eller sende en mail til lj@ljmaskinteknik.dk. Vi besvarer altid dine henvendelser inden for to arbejdsdage.