CNC drejning

Hos LJ Maskinteknik har vi mange års erfaring og knowhow inden for CNC drejning. Vi arbejder både med forskellige typer af metaller og plast.

 

Vores CNC maskiner

Hos LJ Maskinteknik A/S råder vi over de nyeste maskiner til spåntagende bearbejdning. Vores CNC drejebænke har roterende værktøjer, derfor kan der fremstilles både komplekse komponenter såvel som mere simple emner. Vi kan tilbyde CNC drejning af eksempelvis maskindele, hjul, rør og meget mere i både små og store serier. Vi kan derfor både dreje enkeltstyks og i serieproduktion. Vi drejer emner med en diameter op til Ø500 mm, drejelængde 1000mm og spindelboring Ø80mm. Vi råder over maskiner fra både Hyundai og Mazak. Læs mere om maskinerne i vores maskinliste. Al drejning foregår ud fra tilsendte stepfiler i Mastercam.

 

Mange års erfaring med CNC bearbejdning

Vi har mange års erfaring med CNC bearbejdning og derfor kompetencer til at hjælpe dig i mål dit projekt. Vores dygtige fagfolk kan hurtigt fremstille forskellige emner i mange typer af materialer med den spåntagende bearbejdningsproces. Vores industriteknikere står altid klar til at vejlede og rådgive dig og din virksomhed. Mangler du sparring og idéudvikling, kan vi også være behjælpelige. Inden for CNC bearbejdning og CAD CAM programmering er vi specialister, og du kan derfor trygt overlade dit projekt i vores hænder.

 

Effektiv samarbejdspartner inden for CNC drejning

Vi tilbyder bearbejdning med spåntagning i høj kvalitet men til en rimelig pris. Vores medarbejdere er effektive i produktionen af forskellige materialer, og derfor er det en klar målsætning for os at levere produktet hurtigt og til aftalt tid. Hos os har vi kompetencer til at lave store og små produktioner samt prototyper med CNC drejebænke.

 

Kontakt os i dag

Lad os hos LJ Maskinteknik A/S varetage CNC drejningen for din virksomhed – vi tilbyder høj kvalitet og det helt rette udstyr både til serieproduktioner og mindre serier. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed og få et uforpligtende tilbud på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.

maskinfabrik Vejle