Vi tilbyder

Med LJ-Maskinteknik A/S som underleverandør er du sikret en personlig og individuel kundeaftale. Vores kompetente og erfarne medarbejdere har dig i højsædet, hvor vi sikrer en optimal tilpasset løsning, som altid bliver leveret inden for den aftalte tid og pris.

Vi står klar med en lang række ydelser til at hjælpe med dele af- eller alle aspekter af dit projekt og vi står også gerne for logistikken. Hos os er der fokus på kvalitet, sikkerhed og tilfredse kunder.

Maskinliste

Hos LJ-Maskinteknik A/S er vi specialister inden for spåntagende bearbejdning af metal og stål, både inden for konventionelle og automatiserede løsninger.

Vores maskinliste beskriver de maskiner, vi bruger inden for spåntagende CNC bearbejdning. I vores maskinfabrik sørger vi bl.a. for CNC-drejning og CNC-fræsning, hvor vi effektivt producerer mange komplekse og ensartede dele.

Her finder du også eksempler på konventionel bearbejdning, hvor vores maskiner dækker over manuel drejning, fræsning, planslibning, automatsavning og nottrækning.

Produkter

Vi påtager os en bred vifte af opgaver, hvor vi fremstiller og leverer alt lige fra de mest simple beslag til komplekse emner, i diverse stål og værktøjsstål, rustfritstål, aluminium osv. Vi hjælper også gerne med bearbejdning af andre materialer, som eks.v. plast.

Vi står for bearbejdning af emner hvor overfladebehandling, slibning, hærdning eller andre processer indgår. Ligeledes kan vi tage os af montagen af jeres produkt.

Vi laver gerne varer til dig på aftræksordninger eller på decideret lageraftale. Det ses som en fordel for både leverandør og som kunde, da pris og leveringssikkerhed dermed optimeres.

Vi tilpasser vores opgaver efter dine behov og til dit projekt.

Kvalitet

Hos os er kvalitet i fokus. Vi har opbygget et kvalitetssystem til at sikre optimal sikkerhed og kvalitet af vores produkter, til formål at indfri vores mål samt vores kunders forventninger.

Her kan du finde vores kvalitetssikringshåndbog, som omfatter alle procedurer i LJ-Maskinteknik A/S, hvor der beskrives alt fra tilbudsgivning til levering af det færdige produkt.

Konstruktion og rådgivning

Har du brug for konstruktion eller rådgivning, enten hver for sig eller som samlet projekt, så står vi klar til at tilbyde dig forskellige løsninger, som passer til lige netop dine behov.

Vi rådgiver gerne i emneudformning for funktions- og fremstillingsoptimering samt valg af materiale. Vi tilbyder konstruktion af emner efter funktion og dokumentation.

Vores produktion er optimeret til at anvende tegningsfiler direkte fra dig. Her kan du læse mere om de forskellige fil–materialer og fil-typer vi anvender i vores produktion.

Automation

Med et effektivt robotsystem fra Automation Modules kan vi nemt automatisere ensformige opgaver, som er tids- og ressourcekrævende at udføre. På den måde giver robotsystemet os en bedre udnyttelse af vore medarbejderes tid og kvalifikationer, så der kan fokuseres på andre vigtige og krævende opgaver.

Modular-serien er et fleksibelt robotsystem, som kan sammensættes, tilpasses og udbygges efter behov. Vi bestræber at optimere og effektivisere vores produktion med vores specialtilpassede robot-system.