Fræsning manuelt

Hos LJ Maskinteknik A/S har vi mulighed for at fræse næsten alle emner med vores opdaterede maskinpark. Fræsning sker på en fræsebænk eller fræsemaskine, hvor værktøjer fjerner spåner fra emnet, indtil det opnår den ønskede form. Den spåntagende bearbejdningsproces kan udføres både manuelt og via CNC fræsning.

 

Hvorfor vælge fræsning manuelt?

Ved manuel fræsning foregår arbejdet manuelt frem for via et computersystem som ved CNC fræsning. Det betyder, at det er vores certificerede fagfolk, der står for fræsningen og at tilpasse maskinen til de ønskede mål. En manuel fræser er derfor fordelagtig til mindre komplicerede emner, eksempelvis når der skal skæres små stykker af et emne. Det er nemmere at gøre brug af manuel fræsning i tilfælde som disse, da det hurtigt kan justeres på manuelle fræsemaskiner, mens de automatiserede maskiner kræver programmering. Simple og ukomplicerede opgaver er altså hurtigst og billigst at bearbejde manuelt.

 

Kompetent og certificeret samarbejdspartner

Hos LJ Maskinteknik har vi certificerede fagfolk til at klare enhver opgave. Vi har mange års erfaring med både manuel fræsning og CNC fræsning. Hos os får du en bearbejdning af emner til høj kvalitet – og naturligvis også til den aftalte tid og pris. Hvis du har brug for sparring og vejledning, står vores medarbejdere også til rådighed. Det er uanset om du har en færdigudviklet ide, eller om du mangler rådgivning. Vi kan hjælpe dig i mål med din opgave, og vi guider naturligvis også, hvis du er i tvivl om hvilken type maskine, der passer bedst til dit projekt.

 

Vi løser alle opgaver

Hos LJ Maskinteknik løser vi alle slags opgaver med fræsemaskine – både manuel og CNC. Vi fræser i mange materialer:

  • Metal
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Plastik

Hvis du har behov for at fremstille gevind, huller, kaviteter, overflader og meget mere, så er vi den rette virksomhed til jobbet. Uanset om du har krav til en lille eller stor produktion, så kan vi klare mosten. Vi har udstyret i orden og værktøj til at komme i mål med dit projekt. Lyder vi som den rette samarbejdspartner for dig? Kontakt os og hør mere om vores tilbud. Vi står altid klar til råd og vejledning på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.