Planslibning manuelt

I vores manuelle afdeling hos LJ Maskinteknik A/S har vi også maskiner til planslibning. Planslibning bearbejder et emne, så det opnår planhed med et flot finish og lav overfladeruhed. Hos LJ Maskinteknik plansliber vi såvel blødt stål som hårdt hærdet stål.

 

Lad LJ Maskinteknik klare din planslibning

Vi tilbyder planslibning. Efter behandlingen leverer vi et emne med en glat og flot overflade. Planslibning sikrer planhed og præcision ved det slebne materiale. Vi sliber i flere typer materialer og ingen opgave er for stor eller lille. Planslibning er vådslibning, idet vandbaserede kølemidler eller smøremidler anvendes for at undgå, at materialet bliver for varmt under slibningen. Denne metode er med til at sikre det flotte resultat.

 

Erfaren og konkurrencedygtig samarbejdspartner

LJ Maskinteknik tilbyder planslibning til konkurrencedygtige priser. Vi tror på, at rimelige priser sikrer, at vores kunder får en god oplevelse og har lyst til at genoptage samarbejdet ved nye projekter. Det er yderligere en kerneværdi for os, at vi leverer til den aftalte tid. Hos LJ Maskinteknik får du en troværdig samarbejdspartner, der sætter kunden først. Vi har stor erfaring med slibning af alle former for emner, og vælger du os som samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi udfører opgaven til høj kvalitet. Vi ser alle slags opgaver – store som små – som spændende udfordringer. Vores dygtige og kompetente medarbejdere står klar til at modtage dit projekt.

 

Kontakt os og få den bedste kvalitet på markedet

Kontakt os derfor gerne til en uforpligtende samtale. Vi glæder os til at høre om dit projekt. Uanset om du har en færdigudviklet ide eller mangler rådgivning og sparring, så har vi med vores mange års erfaring og knowhow kompetencer til at hjælpe dig i mål med dit projekt. Kontakt os og hør mere om vores tilbud. Vores dygtige personale står klar på tlf.: (+45) 75 55 44 69 eller på e-mail: lj@ljmaskinteknik.dk.