Nyheder

Travlhed sætter fokus på automation

LJ Maskinteknik der ligger i Vester Nebel nær Kolding, oplever stor fremgang i deres ordremodtagelse. Dette betyder at maskinerne kører på højtryk og der er ikke plads til nede tid. Man er ramt af mangel på kvalificeret arbejdskraft, ganske som mange andre i branchen.

Selvom LJ Maskinteknik’s medarbejdere optimerer maskinerne til bedste ydeevne, så er det stadig svært at følge med efterspørgslen. Her er LJ Maskinteknik dog på forkant med teknologien. Maskinfabrikken råder over to cobot systemer fra Automation Modules. Robotcellerne gør det muligt for LJ maskinteknik at automatisere produktionen af selv små seriestørrelser. Det betyder også at en medarbejder kan betjene flere maskiner end ellers muligt.

Lars Jørgensen direktør for LJ Maskinteknik, udtaler at han er glad for ordrefremgangen, men det sætter fokus øget på automation for at kunne følge med væksten. Vores medarbejdere er gearet til kunne betjene maskinerne og robotterne, hvilket har været med til at øge effektiviteten.

LJ Maskinteknik er underleverandør indenfor spåntagende bearbejdning. Derudover tilbyder LJ Maskinteknik også rådgivning og konstruktion.